Søk på dette nettstedet:

REKRUTTERING MED HODET OG HJERTET

Hvis norsk næringsliv var et menneske, ville det likt det det så i speilet?

Vi hjelper deg med å sikre en bedre balanse av kjønn, alder og bakgrunn i virksomheten og næringslivet.

Mangfold på ledernivå og spesialistroller

Vi hjelper deg med mangfold i rekrutteringen.

Dagens arbeidsmarked, spesielt for lederstillinger, speiler ikke samfunnet. Snart er ikke spørsmålet lenger om du skal jobbe med mangfold, men hvordan. Behovet for mangfold kommer også fra myndighetskrav om å rapportere på mangfold innen en rekke lover og regelverk. Mange vet ikke hvordan de skal oppfylle disse kravene.

Ambisjonen vår er å gjøre det enklere for beslutningstakerne å ta gode valg når de rekrutterer ledere, spesialister og til styreverv. Vi hjelper deg med alt fra kartlegging, søk, kandidater, onboarding, og ikke minst – hvordan du skal beholde talentene. Vi kan være din sparringspartner i hele prosessen med å sikre det riktige mangfoldet i virksomheten.

Med oss på laget har vi:

Mari Ann

Mari Ann Vassgård

Som Associated Partner i Amesto People & Culture bringer Mari Ann med seg en rik bakgrunn fra rekruttering og rådgivning, med et særlig fokus på å fremme mangfold i arbeidslivet. Gjennom tidligere erfaringer, blant annet gjennom oppbyggingen av Amesto Consulting og grunnleggelsen av youngRIOT, har hun en god forståelse for det moderne arbeidsmarkedet og hvordan tiltrekke, utvikle og beholde talenter.

Anne Grethe 200

ANNE GRETHE SOLBERG

Anne Grethe har doktorgrad i rekruttering til mangfold. Hun har forsket på oppnåelse av kjønnsbalanse og mangfold og jobbet med rekruttering av kvinner i praksis i en årrekke. Anne Grethe bistår med systematiske, fokuserte og grundige treffsikre rekrutteringsprosesser og metoder.

Turid_200

TURID E. SOLVANG

Turid er stifter og daglig leder av FutureBoards, en internasjonal ekspert på bærekraftig eierstyring og selskapsledelse. Solvang har utviklet en rekke konferanser, kurs og kompetanseprogrammer relatert til styrets rolle, sammensetting og arbeidsprosesser.

Chisom

CHISOM UDEZE

Chisom Udeze er økonom, DEIB-strateg og har over 14 års erfaring med å jobbe med organisasjoner som EU-kommisjonen, De forente nasjoner, ExxonMobil og The Economist Group. Som grunnlegger av Diversify and Diversify Consult, jobber Chisom og hennes team med selskaper, institusjoner, myndigheter og sivilsamfunn for å utvikle bærekraftige DEIB-strategier og bygge inn målbare initiativer for mangfold og inkludering.

Lisbeth Sæther Storli

LISBETH SÆTHER STORLI

Lisbeth har lang erfaring med å koble høyt utdannende innvandrere opp mot norsk arbeidsliv - i relevante stillinger - gjennom sitt mentorprogram Jobbreisen. Hun har også jobbet mye med talentutvikling, lederutvikling og coaching av ledere, og holder kurs og workshops innen mangfoldskompetanse og mangfoldsledelse.

Vi leverer det mangfoldet du trenger – og sikrer en bedre balanse av kjønn, alder og bakgrunn i virksomheten og næringslivet.

Mangfold

Det handler ofte om å få litt hjelp.

I rekrutteringen må vi ta gode valg. Vi trenger gode rollemodeller med alle bakgrunner, kjønn og alder.

Mange ønsker mangfoldet. Fordi det bidrar til innovasjon, økt konkurransekraft, bedre kundeforståelse, og tiltrekker gode talenter. Men det kan kreve endring i kultur og holdning, kompetanse og andre tiltak.

Hvordan skal du gå frem?

Det skal være enkelt å ta gode valg

Mangfold er i dagens arbeidsmarked en viktig del av verdiskapingen og kulturbyggingen. Vi bistår i rekrutteringen for å sikre mangfoldet blant kandidater, enten det er kjønn, bakgrunn eller alder. Vi vil gjøre det enkelt å ta gode valg.

Vi finner talentene

Vår oppgave er å legge til rette for at de som skal ansette ledere har gode, høyt kompetente alternativer, som utfordrer kandidatene de vanligvis ansetter. Vår jobb er derfor å finne talentene, motivere dem til å søke ledelse og sørge for at de blir værende.

Som virksomhet

Når du vil satse på mangfold kan vi hjelpe deg å sikre de mest kompetente kandidatene i ansettelsesprosessen, og sørger for å dekke ditt behov. Lederroller, spesialistroller, ledergrupper, kandidater til styre, vi har det!
Mangfold 9 466x466

Som kandidat

Du er allerede dreven leder, eller kanskje du ønsker å utvikle deg, påvirke, ta mer ansvar, som leder? Kanskje du ser etter et styreverv, eller er på utkikk etter en spesialiststilling? Vi hjelper deg å planlegge karrieren, coacher, og kan gi deg trygghet i en ny rolle. Vi hjelper deg i hele kandidatprosessen.
people123_466x466-1

Styreverv

Styret er aksjonærenes viktigste organ for å sikre langsiktig verdiskaping, ikke bare for dem selv, men for samfunnet som helhet. Hvilken kompetanse og bakgrunn trenger DITT styre i dag og i fremtiden?
Nature137_466x466
Mari Ann

Har du behov for bistand til rekrutteringsprosessen?

Vi hjelper deg med ditt rekrutteringsbehov

Hos oss får du det mangfoldet du trenger. Vi hjelper deg med alt fra kartlegging, søk, kandidater, onboarding, og ikke minst – hvordan du skal beholde talentene. Send oss et par ord om dine behov og ønsker, så er du godt i gang.

personvernerklæring her.