Søk på dette nettstedet:

HR-Tjenester.

Hos oss får du hjelp til alle typer HR-tjenester når du trenger det.

WE HELP PEOPLE GROW

Profesjonelle HR-tjenester når du trenger det.

HR-arbeid danner grunnlag for et sunt og godt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere. Sørg for at dine ansatte jobber i samme retning, og at de både trives, utvikles og velger å bli i akkurat din bedrift.

Trenger du hjelp med for eksempel lederutvikling, omstilling eller kulturutvikling? Liten kapasitet i HR-avdelingen? Våre erfarne HR-rådgivere vet hva som skal til og kan hjelpe deg i korte eller lengre perioder.

HR FOR HIRE

Organisasjonens behov for HR er ikke konstant. Med HR for hire kan du leie inn akkurat de ressursene du trenger, så lenge du trenger det. Våre konsulenter bistår både i lederroller og i mer operative roller med oppgaver innen ledelse, prosessutvikling og administrasjon.
Kvadratisk magnus-andersson-KAzgxInZXMo-unsplash 466x466

Lederutvikling

Med utgangspunkt i virksomhetens arbeidsoppgaver og utfordringer legger vi til rette for å utvikle tydelige, motiverte og entusiastiske ledere. Målet er ikke å utvikle en bestemt form for lederskap, men å oppnå økt selvbevissthet, evne til samhandling og sikring av resultatoppnåelse.
Kvadratisk 466x466 ibrahim-rifath-IdpNMJPcneE-unsplash-1

Kulturutvikling

Trenger dere en kursendring, en sterkere kultur eller et bedre arbeidsmiljø? Eller kanskje en mer tillitsbasert ledelse og mer samarbeid på tvers av avdelinger? Da kan vi hjelpe dere med rådgivning, strategiutvikling, kartlegging av kultur og gjennomføring av workshops.
Mangfold 10 466x466

Omstilling

En endringsprosess kan være krevende, både å planlegge og lede. Ikke minst fordi det ikke alltid er så enkelt å få medarbeiderne til å bli «medspillere». Amesto People & Culture bistår både små og store bedrifter med både planlegging og gjennomføring av vanskelige omstillingsprosesser.
Technology65-466x466

RÅDGIVING OG COACHING

Enten dere trenger støtte til å utvikle planer og strategier, kartlegge utfordringer i organisasjonen, takle vanskelige personalsaker eller hjelp til å finne en bedre balanse mellom jobb og privatliv – vi kan gi deg og dine ledere råd og veiledning når behovet melder seg.
Kvadratisk 466x466 bogdan-todoran-w2MzvIHBBYs-unsplash

Karriereveiledning

Er du i prosess med å søke ny jobb, og trenger litt veiledning i hvordan du bør gå frem for å bli en attraktiv kandidat? Kanskje ønsker du en sparringpartner i forhold til hva slags jobb som vil passe perfekt for deg? Eller ønsker du å utvikle mulighetene dine på din eksisterende arbeidsplass?
Kvadratisk 466x466 geran-de-klerk-Kcxv7Gz7wmw-unsplash

Jobbpsykologi

Har du behov for verktøy som kan hjelpe deg i din arbeidsdag? Vi tilbyr psykologisk consulting og coaching, lederplattformsprogram 1–1 samtaler, kurs og foredag – og skreddersyr innhold etter ønsket utbytte.
people123_466x466-1

Fra jobbsøker til kompetanseselger

Er du i prosess med å søke ny jobb, er det nå på tide å endre tankesettet ditt fra å være "jobbsøker" til å bli "kompetanseselger". For at du skal bli den utvalgte i jobben du ønsker, må du synliggjøre deg selv og din kompetanse. Fortvil ikke, vi hjelper deg!

We help people grow

Behov for HR-tjenester?