Søk på dette nettstedet:

WE HELP PEOPLE GROW

Vi hjelper deg med å få drømmejobben.

Vi har oppskriften for å lykkes

Karriereveiledning.

Er du i prosess med å søke ny jobb, og trenger litt veiledning i hvordan du bør gå frem for å bli en attraktiv kandidat? Kanskje ønsker du en sparringpartner i forhold til hva slags jobb som vil passe perfekt for deg?

Eller ønsker du å utvikle mulighetene dine på din eksisterende arbeidsplass, og å legge en plan for hvordan du kan få den posisjonen du ønsker deg? Vi hjelper deg med å reflektere og fokusere gjennom bevisstgjørende og inspirerende samtaler, samtidig som vi hjelper deg med å fremstå profesjonell og tydelig i din søkeprosess.

Skreddersydd program

Vi benytter sertifiserte persontypeverktøy og trener deg før intervjuer. Våre coacher er serfiserte i inspirerende coaching og har mangeårig bakgrunn fra utviklingsprogrammer for jobbsøkere.

Vi skreddersyr et opplegg som passer best for deg, men ditt karriereveiledningsprogram vil inneholde:

  • Gjennomgang av kompetanse og fagkunnskaper
  • Gjennomgang av tidligere jobberfaring og karriere
  • Vi tar en grundig gjennomgang av din CV og din Linkedin-profil, og gir råd til forbedringer
  • Vi hjelper deg med forberedelser til intervjusituasjon og hvordan du kan presentere deg på best mulig måte
  • Coaching og veiledning i prosessen
  • Dersom du har tatt ulike personlighetstester, gjennomgår vi disse. Vi kan også tilby psykologisk preferansetest i tillegg

Veiledning i dagens rolle

Vi ser dine muligheter.

Har du et uoppdaget potensiale som du ønsker å utvikle i din nåværende rolle? Noen ganger trenger man rett og slett ekstern hjelp for å komme i gang og hjelp til å se mulighetene. Vi har lang erfaring med å bistå medarbeidere og ledere i å styrke sitt kandidatur for internt karriereavansement.

Vi tar veiledningssamtaler for å hjelpe personer til å utvikle selvbevissthet, bevissthet om muligheter og karrierehåndteringsferdigheter i dagens jobb.

Martine360

Ønsker du karriereveiledning?

Vi kan hjelpe deg i å nå dine mål, uansett nivå. Amesto People & Culture benytter sertifiserte persontypeverktøy og trener deg før intervjuer.