Søk på dette nettstedet:

Hvem er vi?

WE HELP PEOPLE GROW

Om Amesto People & Culture.

Amesto People & Culture inngår i Amesto Group. Amesto er et familieeid selskap, etablert i 2002, med mer enn 1000 ansatte i Norden. Vi spesialiserer oss på forretningsløsninger, kunstig Intelligens og analyse, IT drift, regnskap, lønn, HR og bemanning. Med Amesto Globals nettverk dekker vi de fleste delene av Europa og Nord-Amerika. Spabogruppen er morselskap for Amesto og Spabo. Vi ble etablert i 2020 og eksisterer fordi vi ønsker å hjelpe så mange som mulig til å få det beste ut av sitt arbeidsliv gjennom økt jobbengasjement. Alt vi gjør skal kunne knyttes og måles opp i økt engasjement. 

We help people grow

Gode resultater er resultatet av engasjerte og motiverte mennesker på alle nivåer i bedriften eller organisasjonen. Amesto People & Culture gir deg tilgang til kompetente, dedikerte og entusiastiske rådgivere og HR-ledere, når behovet melder seg.

Teamet vårt

Vi har senior konsulenter med flere års erfaring fra operativt og strategisk HR arbeid innenfor både offentlig og privat sektor, og som selv har sittet i toppledergrupper, samt junior konsulenter med noe HR erfaring og med utdannelse innenfor HR, organisasjon og ledelse.

Samarbeidspartnere

I tillegg er en av våre styrker at vi har mange svært dyktige og kompetente samarbeidspartnere som er spesialister på ulike områder som lederutvikling, kulturutvikling, endringsprosesser, pyskologi, kommunikasjon med mer. Dette gjør at vi kan møte og tilpasse oss kundens behov på mange ulike områder, samt at de som jobber hos oss har et sterkt nettverk for faglig og personlig utvikling.

Vi elsker jobbengasjement.

Vi er alle brennende opptatt av å skape arbeidsplasser med sterkt jobb engasjement. Vi tror at dette mangfoldet av kompetanse, erfaring og personligheter bidrar til å fornøyde kunder. 

MED HODET OG HJERTET PÅ

Kundefokus.

Alle våre tjenester er skreddersydd til den enkelte kundes behov og ønsker. Vi baserer oss på kundenes mål for oppdraget og tilbyr et faglig forankret opplegg som skal bidra til at kundene når målene. Opplegget er fleksibelt og justeres underveis basert på kontinuerlig tilbakemelding og evaluering. Kundene kan til enhver tid be om endringer, justeringer og tilpasninger basert på deres ønsker og behov.

Alle våre tjenester har som mål å bidra til økt måloppnåelse, effektivitet og jobbengasjement.   Alt arbeidet har et godt forskningsbasert fundament.