Søk på dette nettstedet:

WE HELP PEOPLE GROW

Omstilling.

FÅ HJELP TIL EN GOD GJENNOMFØRING

Omstillingsprosesser.

Endring» og «omstilling». Smak litt de ordene. Det er viktig å være bevisst at selv om noe er nødvendig, gjør det ikke nødvendigvis spiselig for alle. Vi hjelper dere  gjerne å gjøre de vonde prosessene litt bedre.

 

Selv om omstilling og endring kan bidra til en mer inkluderende arbeidsplass, kan det like gjerne føre til det stikk motsatte. Det lureste en arbeidsgiver gjør er å sørge for god kommunikasjon slik at kompetente medarbeidere både ser og forstår endringen, hvorfor endringen gjennomføres og ikke minst hvordan de selv kan bidra.

Hvordan kommunisere endring?

ENDRING ER KREVENDE

Endring og omstilling er en stor del av virksomhetens HR-arbeid og er krevende for alle berørte parter fordi følelser settes i sving. Hva gjør du egentlig når du må spare millioner på bunnlinjen, samtidig som du må minimere omdømmerisiko, ivareta dine ansatte på best mulig måte og sørge for å opprettholde et motivert arbeidsmiljø?

KOMMUNIKASJON

I endringsprosess er det avgjørende at du vet hva og hvordan du bør kommunisere internt og eksternt, og hvordan du best samarbeider med de tillitsvalgte.

Trygghet

Amesto People & Culture gir deg tilgang på erfarne HR-konsulenter som kan hjelpe deg på times- eller prosjektbasis. Vi gir råd og bistår operativt i endringsprosesser, slik at du kan føle deg trygg og sikker når du må ta de vanskelige avgjørelsene.

IKKE VENT FOR LENGE NÅR DU HAR

konflikter på arbeidsplassen.

Vi har både kalde og varme konflikter på jobben. De kalde er saksorienterte og vi har forskjellige roller, som feks under lønnsforhandling. Vi klarer å holde hodet kaldt og følelsene i sjakk. Det er både vanlig og sunt med spenninger som dette i arbeidsmiljøet.

Det er de varme konfliktene som kan være skadelig for miljø og resultater og direkte helsefarlig for enkeltpersoner. Det er de som gjør at vi blir sinte, lei oss og føler ubehag. Det er de som gjør at mange ligger våkne på nettene og gruer seg til å gå på jobben. Vår erfaring er at mange ledere og ansatte venter altfor lenge med å rydde opp i de varme konfliktene, rett og slett fordi det er vanskelig. Da kan det være nyttig å ta inn en objektiv part som kan bidra.

Kari Hanne 466x466

Trenger du hjelp til omstilling?

Vi kan hjelpe deg slik at medarbeidere både ser og forstår endringen, hvorfor endringen må gjennomføres og ikke minst hvordan de selv kan bidra.