Søk på dette nettstedet:

ER DU EN DEL AV MANGFOLDET?

Vil du bidra til å gjøre en forskjell som leder eller spesialist?

Ønsker du å ta steget videre i din karriere?

Det finnes mange rekrutteringsbyråer, men hvor mange fokuserer på mangfold – kjønn, alder og bakgrunn?

Vi ser deg, og har som mål å levere de riktige kandidatene til leder- og spesialistroller. Ledere kan være trygge på at kandidatene vi finner er gode og høyt kompetente, som utfordrer kandidatene de vanligvis ansetter.

Vi hjelper å finne talentene og motiverer til å søke mer ansvar, til å søke lederroller. Og vi vil følge opp og coache, motivere dem til å bli værende. Som kandidat blir du tatt vare på gjennom hele rekrutteringsprosessen. Og videre.

Gode grunner til å registrere deg som kandidat hos oss:

Vi ser deg

Vi ser deg, og garanterer en god, profesjonell og trygg kandidatopplevelse.

Du blir ivaretatt

Du vil bli ivaretatt gjennom hele rekrutteringsprosessen, selv om du ikke får stillingen. Alle finalekandidater blir debriefet og får konkrete tilbakemeldinger i etterkant av en prosess. Vi går gjennom hvordan det hele fungerer – prosess, oppdrag, ansettelse, m.m.

Du får en kartleggingssamtale

Vi jobber hovedsaklig med direkterekruttering, men du har mulighet til å registrere seg i vår kandidatbase. Alle vil bli invitert til samtale for å kartlegge kompetanse og ønsker

Tilgang til stillingsutlysninger

Når du registrerer deg hos oss kan du søke på alle våre aktive stillingsutlysninger.

Forskningsbaserte metoder

Vi bruker forskningsbaserte rekrutteringsmetoder og prosesser. Dette sikrer en god, rettferdig og trygg opplevelse for både kandidater og kunder, og at begge parter velger riktig person med riktig kompetanse, og som oppfyller det mangfoldet bedriften har definert.

Coaching

Mange arbeidsgivere tilbyr coaching, både under pre-boarding og i dager etter du begynner i jobben. Det bidrar til å skape trygghet og hjelper deg raskere på plass i rollen.

 

Rekruttering med hodet og hjertet

Registrer deg i vår kandidatbase.

Er du allerede en dreven leder eller har et ønske om å påvirke og ta mer ansvar?

Vi hjelper deg å planlegge karrieren, coacher, og kan gi deg trygghet i en ny rolle - hjelp får du gjennom hele kandidatprosessen.